Livrare si returnare 

Livrare in Bucuresti pentru comenzi mai mici de 150 RON

Livrare prin curier rapid - taxa livrare: 19 RON* in toata Tara**

Livrare GRATUITA pentru comenzile de peste 150 RON oriunde in tara* ( in limita a 5 kg\colet, depasirea se taxeaza cu 1 leu\kg 

Metoda: livrare prin curier Nemo Curier

Cost livrare: 19 ron * pentru comenzile sub 200 ron ( in limita a 5 kg )

Cost retur 14 .99 ron prin Curierul nostru agreat, sau returul gratuit la sediul societatii din str Televiziunii nr 38A. 
Comenzile plasate pana in ora 12:00 sunt livrate in 24 de ore pentru produsele care se afla in stoc disponibil. Comenzile plasate dupa ora 12:00 sunt livrate in 48 de ore. Comenzile plasate Vineri dupa ora 12:00 vor fi procesate Luni incepand cu ora 09:00.
 
 
* Tarifele sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 5 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului. Livrarea produselor se realizeaza numai pe teritoriul Romaniei.
Coletele care depasesc 5 kg, se taxeaza cu 1 Ron + tva /kg

 
 
Dreptul de retragere / returnarea produselor

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

 

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.


Politica de retur

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 14 zile de la data livrarii, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.conceptmag.ro 

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Dreptul de retur se face in termen  de 14 zile conform OUG 34/2014.

  • Costul de transport pentru retur este 14.99 lei. Pentru electrocasnicele mari, costul este 49.99 lei. Returul Gratuit se face la sediu societati Things for your Office din str. Televiziunii nr 38 A, sector 6, Bucuresti
  • Returnare costului transportului se face doar daca clientul primeste alt produs decat cel comantat in termen de 14 zile, de la primirea comenzii.
  • Returnarea din diverse alte motive din partea clientului, va suporta taxa de retur de 14.99 lei.
  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

 

  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

 

  • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

 

  • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

 

 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigurate ca sunt intacte, in ambalajul original\sigilate. Returul produse se acceptă doar dacă sunt sigilate, celelalte produse daca au fost desfacute, desigilate, sau au urme de utilizare, defecte, etc, nu se accepta retur 
 • Nu se accepta retur la produsele alimentare si produsele de lenjerie intima!

 Returnare la sediu societatii:

 

Computere (laptopuri, notebook-uri, desktopuri PC, monitoare), telefoane fixe și sisteme de teleconferință, telefoane mobile, tablete, eBook readere și accesorii, sisteme de navigatie GPS, imprimante, scanere, consumabile de orice fel (returul se accepta doar daca sunt sigilate), electrocasnice și aparate mici, TV, home cinema & audio, audio HI-FI & profesionale, videoproiectoare și accesorii, rețelistică și produse de supraveghere, componente PC și periferice PC, aparate foto, camere video & sport si accesorii, telescoape și optică, console, produse pentru bucătărie și servire, Sport si activitati in aer liber, Petshop, jucarii, produse pentru copii & bebe si produse pentru gravide, produse pentru curatenie si intretinere, servere si componente servere, produse pentru îngrijirea personală, cosmetice, parfumuri, produse pentru igiena intimă și produse pentru igiena dentară

 

  • Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să poată fi adus la software-ul inițial.

 

  • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.
  • Poti returna foliile pentru tablete, telefoane mobile și eBook readere doar dacă nu le-ai folosit.
  • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. In cazul consumabilelor de orice fel, returul se accepta doar daca produsele sunt sigilate.
  • Nu se acceptă returul produselor cosmetice sau de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă
  • Electrocasnicele mici, in cazul in care au fost desigilate si testate de catre client, trebuie aduse curate si nefolosite pentru ca returul sa fie acceptat

   Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, va rugam completati o cerere in care este descrisa motivul dvs de a returna produsul respectiv.

   Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs. Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre echipa Conceptmag

  Garantia produselor

  Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

  Nu se accepta pentru retur produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri.